Paula Bär-Giese Home
 

PAULA BÄR-GIESE geeft pianoles, zangles, repetitorlessen, concerten, verzorgt muziek bij een speciale gelegenheid.


Adres gegevens:

HET HAF 19            

3823 TP AMERSFOORT

TEL: 033-4554800 / 06-49626396

E MAIL:  hortense1@mac.com

EMAIL

KvK 32087686

Bank: NL11 INGB 0002695452


LESPRAKTIJK - ALGEMEEN


Ontwikkeling muzikaliteit - techniek - vele stijlen!

In de lessen staat het plezier in muziek maken centraal!


Paula geeft zowel pianolessen als zanglessen in haar studio aan Het Haf 19 te Amersfoort. De lessen zijn geschikt voor beginners tot en met het toelatingsniveau conservatorium.

De lessen zijn individueel en worden toegesneden op de wensen en capaciteiten van de leerling. Er kunnen ook duolessen worden gegeven zoals voor piano- vierhandig spel, of voor zangduo’s of kleine groepen, in overleg is veel mogelijk....;-)

Paula geeft les in verschillende muziekstijlen.

Paula is een zeer ervaren docente (zie ook haar CV). Zij heeft een uitgebreide kennis van de piano- en zang methodiek en de methodes die voorhanden zijn. Op professionele en humoristische wijze kan ze de leerling duidelijk maken hoe een technische moeilijkheid overwonnen kan worden. Zij heeft het vermogen om associatief en beeldend te denken en dit op de leerling over te brengen waardoor de muzikaliteit wordt ontwikkeld en uitgediept. Ze heeft een goed inzicht in de verschillende stijlperiodes en de uitvoeringspraktijk die daarbij hoort. Onder haar leiding kan de leerling een eigen smaak en stijl ontwikkelen.


TARIEVENCONCERTEN, MUZIEK BIJ EEN SPECIALE GELEGENHEID


Om een indruk te krijgen van Paula’s zang en pianospel kunt u een kijkje nemen op youtube.

Of lees haar CV voor meer info.

Paula zingt en speelt klassieke muziek van Renaissance tot hedendaags, van Bach tot operette. Maar lichte muziek is ook mogelijk. Ze kan zichzelf zingend begeleiden op een piano. Indien gewenst kan Paula met collega musici komen, luitist Hans Meijer, organist/clavecinist Hein Hof, zangeres (alt-mezzo) Maria den Hertog e.a.

Met Hans Meijer en Hein Hof heeft Paula een aantal concertprogramma’s in historische kostuums. Zij doet ook een aantal van deze programma’s solo.

Zie voor meer info op de youtube link.

Mocht u belangstelling hebben voor een concert of muziek bij een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of ander feest neem dan contact op voor meer info. In overleg kunnen uw wensen en verwachtingen besproken worden en kan een tarief worden vastgesteld.

Voor muziek bij een uitvaart: klik op het gelijknamige kopje bovenaan de pagina.